Místo


Město Řevnice má vybudovánu kanalizaci, plynofikaci a vodovod. Občané mohou využívat mateřskou, základní a základní uměleckou školu, knihovnu, kino, přírodní amfiteátr, obchody, restaurace, hotel a penzion. Funguje tu městská i státní policie a hasičský záchranný sbor. O zdraví obyvatelstva pečují lékaři mnohých odborností, soukromá záchranná zdravotní služba, 2 lékárny, o seniory se starají v domě s pečovatelskou službou a v penzionu pro důchodce.
V sídle působí dobrovolní hasiči, divadelní soubor, občanské sdružení Náruč, včelaři, turistický oddíl Tulák, oddíly kopané, tenisu a házené a Tělovýchovná jednota Sokol, jež se podílejí na tvorbě společenského života v lokalitě. Za podpory městského úřadu vznikají i nové tradice. Hojné účasti se těší majálesy, pálení čarodějnic, košíkářský trh, festival Dixieland, Cesty a vánoční trhy, na kterých se podílejí chráněné dílny a stacionáře. V Lesním divadle už se zabydlely festivaly Řev Řevnice, Rockový slunovrat a Lesní slavnosti divadla.
https://www.mistopisy.cz/pruvodce/obec/3327/revnice/soucasnost/
https://www.revnice.cz
Obec Řevnice se nachází cca 30 km jihozápadně od Prahy. Do Řevnic se lze dopravit autem i vlakem. Pozemek je zasazen do severní části obce, který je vzdálen od nádraží 15 min.


Plocha pozemku se rozkládá na strmém svahu orientovaném na jih.
V blízkosti pozemku se nenachází žádné ochranné pásmo.
Vlastnické právo je rozděleno několika majitelům.
Přístup na pozemek je umožněn pouze z jihu a ze severu autem, ze západu a východu je obklopen okolními parcelami.






Komentáře

Oblíbené příspěvky